Flexwerker?

Flexwerker?

Ook met een tijdelijk contract een hypotheek op zak

Hypotheek zonder vast contract

‘Kan ik een hypotheek krijgen zonder vast contract?’ Dat is een veelgehoorde vraag onder freelancers, uitzendkrachten of andere flexwerkers zonder vast contract. Ben jij een flexwerker en nieuwsgierig naar je opties? Laat je dan verrassen door onze mogelijkheden!

Huis kopen zonder vast contract: je opties

Ook als je geen vast contract, heb je bij ons opties om een huis te kunnen kopen. Wij vinden namelijk dat je met een flexibel arbeidscontract eenvoudiger een hypotheek moet kunnen krijgen. Het soort dienstverband is hierin belangrijk. Klik hieronder op jouw situatie en ontdek wat kan!

Hoeveel kan ik als flexwerker lenen?

De hoogte van je inkomen bepaalt mee hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Het soort dienstverband speelt daarbij een belangrijke rol. Gebruik onze rekentool als je een eerste indicatie van je maximale hypotheek wilt berekenen.

Rekenen maar!

Waarom als flexwerker voor Obvion kiezen?

Wij hebben ervaring in hypotheken voor mensen met een flexibel inkomen. Zo hebben wij samen met Randstad de perspectiefverklaring voor uitzendkrachten ontwikkeld. Wij vinden namelijk dat je met een flexibel arbeidscontract eenvoudiger een hypotheek moet kunnen krijgen.

Hypotheekadvies nodig?

Ga naar een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt en bespreek jouw mogelijkheden.

Zoek een adviseur

Voor jou aanbevolen artikelen