Zonder baan?

Zonder baan?

Obvion biedt hulp als het even tegen zit

Werkloos of arbeidsongeschikt

Als je werkloos of arbeidsongeschikt wordt dan kan dat van invloed zijn op je hypotheek. Wat doe je dan?

Doordat je werkloos of arbeidsongeschikt bent heb je (tijdelijk) een lager inkomen dan voorheen. Hierdoor kan het zijn dat je moeite hebt om je vaste lasten te betalen, waaronder de hypotheek.

Mogelijke gevolgen hypotheek

Bij Obvion vinden we dat we er voor je moeten zijn. Ook als het even tegenzit. Als je in financiële moeilijkheden dreigt te raken en mogelijk de hypotheek niet meer kan betalen. En even wat financiële ruimte nodig hebt. Daarom bieden wij je als klant hulp bij betalingsproblemen in de vorm van:

De BudgetPlanner

De Obvion BudgetPlanner helpt je om je financiën weer zo goed mogelijk op orde te krijgen. Zo kun je zo mogelijk je schulden beperken. Obvion werkt samen met de onafhankelijke partij Budgetcoach.nl. Je BudgetPlanner is een deskundige medewerker van Budgetcoach.nl.

De Jobcoach

De Jobcoach kan je helpen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergoten. Je wordt drie maanden intensief door een coach begeleid bij het zoeken naar werk. Je ontdekt waar je talenten liggen, volgt workshops en krijgt intensieve sollicitatietrainingen.

    Hoe vraag je hulp?

    Je kunt de hulpregelingen hierboven via je adviseur aanvragen.

    Maak afspraak

    Hypotheek toch niet meer betaalbaar

    Hoe vervelend wij het ook vinden, het kan zijn dat je de hypotheek uiteindelijk toch niet meer kunt betalen. En je je huis zult moeten verkopen. Hieronder vind je meer informatie over: