Afbeelding-onze-hypotheken

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Hypotheek kiezen

Een hypotheek kiezen doe je niet iedere dag. Daarom verzamelen we hieronder voor jou de basics. Zo maak jij een onderbouwde keuze. Go!

Bij kiezen van een hypotheek gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De keuzes die je maakt gaan vooral over de hypotheeksoort (welk product kies je), de hypotheekvorm (hoe betaal je de hypotheek terug?) en de rentevaste periode. Tijd voor wat info!

We helpen je alvast met de hypotheeksoort: we hebben slechts één product: de Obvion Woon Hypotheek.

Aflosvormen (hypotheekvorm)

Afbeelding-einde-rentevaste-periode

Extra's van Obvion

Afbeelding-Samenwonen-trouwen

Keuzestress?

No worries! Dit stappenplan leidt je door het kies-een-hypotheek-proces heen. Zo ben je tip top voorbereid als je naar een hypotheekadviseur stapt. Neem mij mee!

Hypotheek kiezen samen met adviseur

Een hypotheek kiezen is iets waar je goed over nadenkt. Bij ons kun je alleen een hypotheek afsluiten via geselecteerde onafhankelijke hypotheekadviseurs. Wij geloven namelijk dat dit het beste voor jou is. Kies jij dat ook?

Onafhankelijk advies en meer

Tip: financiële gegevens aanleveren met Ockto-app

Voor een hypotheekaanvraag moet je veel financiële gegevens aanleveren. Als jouw adviseur gebruik maakt van Ockto, kun jij met de Ockto-app eenvoudig jouw financiële gegevens verzamelen en delen met jouw adviseur en met Obvion. Dat is handig!

Lees meer over het gemak van Ockto