Afbeelding-onze-hypotheken

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Compact Hypotheek

De Compact Hypotheek kun je vanaf 6 september 2019 niet meer nieuw bij ons afsluiten. Verhogingen, meeneemregelingen, doorgeefregelingen, omzettingen, vernieuwen/ verlengen aan het einde van de economische looptijd en wijziging tenaamstelling blijven mogelijk in je Compact Hypotheek. Voor nieuwe klanten hebben we de Woon Hypotheek.

Wat is de Compact Hypotheek?

Met de Compact Hypotheek zekerheid, kwaliteit, goede productvoorwaarden én standaard een aantal extra’s:

Extra's

Tijdens de offerte periode

 • Mogelijkheid gebruik te maken van een overbruggingskrediet als je oude huis nog niet is verkocht maar je de overwaarde wel al nodig hebt.
 • Bankgarantie: Obvion staat dan garant voor de betaling van de waarborgsom wanneer de koop onverhoopt toch niet door kan gaan.

Extra's

Tijdens de looptijd van de hypotheek

Vragen over je huidige Compact Hypotheek?

Je adviseur weet alles over (het wijzigen van) je hypotheek.
Zoek adviseur in jouw buurt

  Je kunt de Compact Hypotheek niet meer nieuw afsluiten, maar voor klanten met deze hypotheek staan hier de tarieven.

  Bekijk rentetarieven

  • Als je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notaris- en taxatiekosten. Maandelijkse kosten zijn bijvoorbeeld je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering.
  • Het rente aanbod in de voorbeeldofferte van de Compact Hypotheek is 3 maanden geldig. Je kunt de geldigheid van het bindend aanbod met maximaal 3 maanden verlengen. De verlengingskosten per verlengde maand bedragen 0,25% van het totale hypotheekbedrag. Je betaalt voor het aantal dagen dat je verlengt. Deze kosten incasseren wij van je bankrekening.
   • Als je na ondertekening van het bindend aanbod de geldlening toch niet afneemt, betaal je € 500 annuleringskosten. Deze kosten incasseren wij van je bankrekening.

  Meer weten? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de Compact Hypotheek.