Afbeelding-onze-hypotheken

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Obvion Hypotheek

De Obvion Hypotheek is de meest uitgebreide en flexibele hypotheek van Obvion. Lees welke extra's erbij horen en bepaal of dit bij jou past.

Wat is de Obvion Hypotheek?

De Obvion Hypotheek is onze meest uitgebreide hypotheek met maximale flexibiliteit. Wij bieden zekerheid, kwaliteit, goede productvoorwaarden en verschillende extra's:

Extra's

Tijdens de offerte periode

 • De optie om de geldigheid van het rente aanbod in voorbeeldofferte te verlengen tot maximaal 12 mnd
 • Inzet van overbruggingskrediet
 • Wij bieden een bankgarantie
 • Veel vrijheid als het gaat om rentetarieven, denk aan:

Extra's

Tijdens de looptijd van de hypotheek

Wanneer kies je de Obvion Hypotheek?

De Obvion Hypotheek kan een goede keuze zijn als je meer flexibiliteit zoekt als het gaat om rente. En/of als je meer tijd nodig hebt voordat je naar de notaris kunt gaan voor de koopakte. Bijvoorbeeld omdat je:

 • bezig bent met een langdurig nieuwbouwproject
 • in de ontbindende voorwaarden hebt opgenomen dat je eerst je eigen woning wilt verkopen

Zoek je flexibiliteit in geldigheid maar niet per se in rente? Kijk dan ook eens naar de Basis Hypotheek. Heb je weinig flexibiliteit nodig omdat op korte termijn de koop van je huis rond komt? Dan kan de Compact Hypotheek ook een goede keuze zijn. Onze hypotheken vergelijken doe je hier.

Hoe regel je de Obvion Hypotheek?

Het kiezen van een hypotheek heeft financiële en fiscale gevolgen voor nu en straks. Wij adviseren je daarom om een een onafhankelijke hypotheekadviseur in te schakelen.

Zoek adviseur in de buurt

Het rentetarief van de Obvion Hypotheek is afhankelijk van de aflosvorm, de tariefgroep en de rentevaste periode die je kiest. Selecteer jouw voorkeur en het bijbehorende tarief verschijnt in de tabel.

Bekijk rentetarieven

De kosten voor de Obvion Hypotheek zijn opgesplitst in:

 •  Een Obvion Hypotheek sluit je af via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een adviseur werkt op basis van een uurtarief, een vast bedrag of een abonnement als je kiest voor periodiek onderhoud van je financiële situatie. Lees alles over kosten bij hypotheekadvies.
 •  Deze zijn onder meer afhankelijk van de vorm die je kiest om je hypotheek terug te betalen. Op hypotheekvormen vergelijken zie je alle aflosvormen op een rij. Ook de rentevorm (vast of variabel) is van invloed op je maandlasten.
 •  Je kunt bij de Obvion Hypotheek in aanmerking komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
 •  Als je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notaris- en taxatiekosten. Maandelijkse kosten zijn bijvoorbeeld je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering
 •  Het rente aanbod in de voorbeeldofferte van de Obvion Hypotheek is 4 maanden geldig. Je kunt de geldigheid van dit bindend aanbod met maximaal 8 maanden verlengen. Annuleren binnen de eerste 4 maanden is kosteloos. Alleen bij annulering van een verlengd getekendbindend aanbod betaal je € 500 annuleringskosten. Deze kosten incasseren wij van je bankrekening.

Meer weten? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de Obvion Hypotheek