Afbeelding-onze-hypotheken

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Obvion Woon Hypotheek

De Woon Hypotheek is de hypotheek van Obvion. Een solide product tegen een scherp tarief. Lees welke extra's erbij horen en bepaal of dit bij jou past. Zijn we een match?

Wat is de Woon Hypotheek?

De Woon Hypotheek is dé voordelige en solide hypotheek van Obvion. We bieden graag zekerheid, kwaliteit, goede productvoorwaarden én standaard een aantal extra’s:

Extra's

Tijdens de offerte periode

 • Eén tekenmoment
 • De optie om de offerte maximaal 9 maanden te verlengen bij bestaande bouw en 6 maanden bij nieuwbouw
 • Inzet van overbruggingskrediet
 • Wij bieden een bankgarantie
 • Laagste rente tussen aanvragen en datum voorbeeldofferte

Extra's

Tijdens de looptijd van de hypotheek

Extra lenen voor energiebesparende maatregelen

Bij Obvion mag je meestal max. € 9.000 extra lenen voor energiebesparende maatregelen bovenop de maximale hypotheek die berekend is op basis van jouw inkomen.

Check hoe dat zit

Duurzaamheidskorting voor energielabel A of hoger

Verduurzamen is niet alleen goed voor het wooncomfort en het klimaat. Je kunt duurzaamheidskorting krijgen als jouw woning minimaal energielabel A heeft. Door de duurzaamheidskorting krijg je een lager rentetarief en kunnen de maandlasten lager zijn.Lees hier meer over

Hoe regel je het?

Bij ons kun je alleen via een onafhankelijke adviseur een hypotheek afsluiten. Dit doen we bewust, omdat wij geloven dat dit het beste voor jou is. Zo kijkt de adviseur naar je financiële situatie van nu én morgen.
Zoek adviseur in jouw buurt

  Het rentetarief van de Woon Hypotheek is afhankelijk van de hypotheekvorm, de tariefgroep en de rentevaste periode die je kiest. Bekijk alle tarieven. Tip! We tonen je ook de meest gekozen varianten.

  Bekijk rentetarieven

  • De Woon Hypotheek sluit je af via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een adviseur werkt op basis van een uurtarief, een vast bedrag of een abonnement als je kiest voor periodiek onderhoud van je financiële situatie.
  • De kosten zijn onder meer afhankelijk van de vorm die je kiest om je hypotheek terug te betalen. Op hypotheekvormen vergelijken zie je alle hypotheekvormen op een rij.
  • Je kunt een Woon Hypotheek aanvragen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
  • Als je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notaris- en taxatiekosten. Maandelijkse kosten zijn bijvoorbeeld je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering.
  • Het rente aanbod in de voorbeeldofferte van de Woon Hypotheek is 3 maanden geldig voor bestaande bouw en 6 maanden geldig voor nieuwbouw. We verlengen het ondertekende bindend aanbod automatisch: bij bestaande bouw met maximaal 9 maanden en bij nieuwbouw met maximaal 6 maanden verlengen. We rekenen nu geen verlengingskosten.
  • Annuleren is kosteloos binnen de oorspronkelijke geldigheidsduur. Je betaalt 1% annuleringskosten over de totale hoofdsom bij annulering of niet afnemen van de geldlening in de (automatisch) verlengde periode. Voor een eventueel overbruggingskrediet betaal je geen annuleringskosten.

   In de volgende situaties hoef je geen annuleringskosten te betalen:
   - ontbinding koopcontract door de verkopende partij;
   - bij overlijden partner;
   - bij echtscheiding of ontbinden samenlevingscontract;
   - wanneer de hypotheek niet langer verantwoord is als gevolg van inkomensverlies.

   We vragen je dan wel om de reden aan te tonen.

  Meer weten? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de Woon Hypotheek

  Anderen lazen ook over:

  Woon Hypotheek | Veelvoud in éénvoud