Afbeelding-onze-hypotheken

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Obvion Woon Hypotheek

De Woon Hypotheek is de hypotheek van Obvion. Een solide product tegen een scherp tarief. Lees welke extra's erbij horen en bepaal of dit bij jou past. Zijn we een match?

Wat is de Woon Hypotheek?

De Woon Hypotheek is dé voordelige en solide hypotheek van Obvion. We bieden graag zekerheid, kwaliteit, goede productvoorwaarden én standaard een aantal extra’s:

Extra's

Tijdens de offerte periode

 • Eén tekenmoment
 • De optie om de offerte te verlengen tot maximaal 12 maanden tegen betaling
 • Inzet van overbruggingskrediet
 • Wij bieden een bankgarantie
 • Laagste rente tussen aanvragen en datum voorbeeldofferte

Extra's

Tijdens de looptijd van de hypotheek

Hoe regel je het?

Bij ons kun je alleen via een onafhankelijke adviseur een hypotheek afsluiten. Dit doen we bewust, omdat wij geloven dat dit het beste voor jou is. Zo kijkt de adviseur naar je financiële situatie van nu én morgen.
Zoek adviseur in jouw buurt

  Het rentetarief van de Woon Hypotheek is afhankelijk van de hypotheekvorm, de tariefgroep en de rentevaste periode die je kiest. Bekijk alle tarieven. Tip! We tonen je ook de meest gekozen varianten.

  Bekijk rentetarieven

  • De Woon Hypotheek sluit je af via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een adviseur werkt op basis van een uurtarief, een vast bedrag of een abonnement als je kiest voor periodiek onderhoud van je financiële situatie.
  • De kosten zijn onder meer afhankelijk van de vorm die je kiest om je hypotheek terug te betalen. Op hypotheekvormen vergelijken zie je alle hypotheekvormen op een rij.
  • Je kunt een Woon Hypotheek aanvragen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
  • Als je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notaris- en taxatiekosten. Maandelijkse kosten zijn bijvoorbeeld je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering.
  • Het rente aanbod in de voorbeeldofferte van de Woon Hypotheek is 3 maanden geldig voor bestaande bouw, en 6 maanden geldig voor nieuwbouw. Je kunt de geldigheid van het bindend aanbod bij bestaande bouw met maximaal 9 maanden en bij nieuwbouw met maximaal 6 maanden verlengen. De verlengingskosten per verlengde maand bedragen 0,25% over de geldlening. Over een eventueel overbruggingskrediet betaal je geen verlengingskosten. Teken je de hypotheekakte eerder dan de maximale verlenging? Dan betaal je alleen voor het daadwerkelijk aantal verlengde dagen. De verlengingskosten ben je verschuldigd bij de notaris..
   • Als je na ondertekening van het bindend aanbod de geldlening toch niet afneemt of annuleert, betaal je € 500 annuleringskosten. Had je een verlenging aangevraagd? Dan betaal je verlengingskosten tot en met de datum dat Obvion het annuleringsverzoek heeft ontvangen. In geval van annulering incasseren wij de annuleringskosten en de verlengingskosten van het rekeningnummer dat je aan ons hebt doorgegeven.

  Meer weten? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de Woon Hypotheek

  Anderen lazen ook over:

  Woon Hypotheek | Veelvoud in éénvoud