Afbeelding-financien-en-hypotheek

Wijzigt je situatie?

Kijk naar wat financieel wél kan, vaak is meer mogelijk dan je denkt.

Obvion Budgetplanner

Obvion vindt dat je elkaar moet helpen. Ook als het even tegen zit. Als je bijvoorbeeld door een echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid tijdelijk in financiële problemen komt. Met de Obvion BudgetPlanner heb je snel weer grip en overzicht in je inkomsten en uitgaven.

Wat is de Obvion BudgetPlanner?

De Obvion BudgetPlanner helpt je om weer overzicht te krijgen in je financiële zaken. Obvion werkt hiervoor samen met de onafhankelijke partij Budgetcoach.nl. Een deskundige medewerker van Budgetcoach.nl is je Obvion BudgetPlanner.

De BudgetPlanner heeft niet alle antwoorden. Maar hij stelt je wel de juiste vragen. In een persoonlijk gesprek bij jou thuis en met je toestemming inventariseert hij je inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. De uitkomsten van dit gesprek worden verwerkt in een BudgetPlan.

Voordelen Obvion BudgetPlanner

De Obvion BudgetPlanner verlost je niet van al je financiële zorgen. Maar met je eigen BudgetPlan:

Opsommingsteken

heb je een volledig overzicht en meer grip op je inkomsten en uitgaven

Opsommingsteken

heb je een beter financieel overzicht

Opsommingsteken

kun je, indien mogelijk, je schulden beperken en je woning behouden

Bij tijdelijke financiële tegenslag kun je op ons rekenen. Daarom bieden we de Obvion Budgetplanner kosteloos aan.

Voorwaarden

De Obvion BudgetPlanner helpt jou als klant als je in financiële moeilijkheden dreigt te raken. Bijvoorbeeld door werkloosheid / arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding.

Daarbij zijn je volledige medewerking en het gezamenlijk zoeken naar een passende oplossing bij de BudgetPlanner de voornaamste uitgangspunten.

Obvion bekijkt je aanvraag. En beoordeelt vervolgens of de Obvion BudgetPlanner voor jou kan worden ingezet. Zo ja, dan krijg je van ons bericht. En kun je contact opnemen met Budgetcoach.nl voor het maken van een afspraak. Na het bezoek ontvangt Obvion een rapport. Dit rapport wordt met jou besproken.

Aanvragen

Je vraagt de Obvion BudgetPlanner aan via je adviseur. Obvion biedt meer diensten bij tijdelijke betalingsproblemen. Zoals Obvion TijdelijkeVerhuur, Obvion RenteParkeren of de Jobcoach.

Vind een adviseur

Vind een adviseur in de buurt