Werken bij Obvion

Werken bij Obvion

Bij Obvion draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze ambities waar te maken. Dat doen je sámen met onafhankelijke adviseurs, want wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. Wanneer begin jij?

Bij Obvion werken betekent denken in oplossingen. Zeg jij ook 'dat kan wél' in plaats van 'dat gaat niet', dan zijn wij samen een goede match.

Onze actuele vacatures

Update! In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de sollicitatieprocedure iets anders verlopen dan normaal. Check de vacatures voor meer informatie hierover.

Data Governance Specialist

We willen ons Governance team uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar snel schakelende data modelleur
Bekijk de volledige vacature

3e of 4e jaar HBO stagiair

Voor de afdeling Project Management hebben wij een leuke opdracht liggen voor een 3e of 4e jaars HBO stagiair
Bekijk de volledige vacature

3e jaars HBO stagiaire

Voor de afdeling Business Consultancy, team Robotics hebben wij een leuke opdracht liggen voor een resultaatgerichte teamplayer
Bekijk de volledige vacature

Projectmanager

Ter uitbreiding van ons team voor in eerste instantie 1 jaar zijn wij op zoek naar een analytische en resultaatgerichte leider met verbindend vermogen
Bekijk de volledige vacature

Geen passende vacature?

Tip! Met onze handige Jobalert krijg je al onze nieuwe vacatures die passen bij de door jou opgegeven criteria automatisch per e-mail.

Schrijf je direct in >>

Hoe gaan wij om met je gegevens?

Als je solliciteert dan deel je gegevens met ons. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Meer hierover lees je in ons Privacy Statement voor sollicitanten. Oudere versies vind je hier.

Allround medewerker hypotheken (flexibel inzetbaar)

Heb je een HBO-diploma en werkervaring in de financiële branche? Ben je bereid cursussen te volgen en flexibel te werken? Neem dan contact op via 088-1470444 of

solliciteer direct naar deze functie.

Zie je op dit moment geen interessante vacature? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen.