Werken bij Obvion

Werken bij Obvion

Bij Obvion draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om dé intermediairmaatschappij van Nederland te worden. Hoe? Dat bepalen jullie zelf!

Bij Obvion draait het om jou!

Jouw kennis, mening en positieve instelling vinden we belangrijken je krijgt daarom volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar wat kun je nog meer verwachten?

Waar kom je te werken?

Obvion is een dynamisch bedrijf dat volop in beweging is. Wij zijn zakelijk met oog voor de mens. Werken bij Obvion betekent samenwerken met 600 enthousiaste collega’s. Collegialiteit is onze tweede natuur en we hebben een transparante en open cultuur. Je voelt aan alles de enorme drive en positieve houding van de collega’s. Dat merk je al als je ons statige gebouw binnenkomt in het centrum van Heerlen. Door onze moderne inrichting en de flexplekken kies je elk dag zelf waar je wilt zitten. Obvion is 100% dochter van de Rabobank.

Speciaal voor jou

  • Een persoonlijk ontwikkelbudget om het beste uit jezelf te halen.
  • Jaarlijks allerlei activiteiten zoals yoga of een running- en boks clinic.
  • Informeel bijkletsen tijdens onder andere de afterwork borrel.
  • Een ruim Employee Benefit Budget.

Waar gaan we voor?

Obvion heeft een duidelijke ambitie. We willen dé intermediairmaatschappij van Nederland worden. In woord en daad. Bij Obvion denken en handelen we vanuit de visie dat het beste hypotheekadvies gegeven wordt door een onafhankelijk adviseur. Onze hypotheken bieden we daarom uitsluitend aan via het onafhankelijk intermediair.

Hoe werken wij?

Onze denk- en handelwijze is gebaseerd op een drietal pijlers:

We doen er in de samenwerking met de adviseur alles aan om hem of haar te ontzorgen en procedures te ‘ontstropen’.

We trekken hierbij schouder-aan-schouder met de adviseur op. En streven naar een vlotte voortgang zonder hindernissen en vertragende regels.

Zodat de adviseur in zijn dienstverlening aan de klant ruim baan krijgt en zaken snel en gemakkelijk kan regelen. Dit noemen wij: ‘De soepele groene golf’.

Voor de adviseur betekent dit de kortste weg naar de woorden: ‘Gefeliciteerd met je nieuwe woning.’

Obvion en de samenleving

Wij vinden een mooie en gezonde toekomst voor mens en maatschappij belangrijk. Samen met andere bedrijven uit de regio leggen we verbindingen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Obvion kiest hierbij voor diverse maatschappelijke thema’s. Denk aan samenleving in buurten en wijken, zelfredzaamheid van kinderen en ouderen en talentontwikkeling. Onze teambuilding activiteiten doen we in MVO verband. Juist door van betekenis te zijn en samen te werken aan een mooiere toekomst voor mens én maatschappij kunnen we het verschil maken. Door iets te geven, krijg je er ook iets voor terug. Dat maakt het bijzonder.

Bekijk een aantal van onze MVO initiatieven