Afbeelding-financien-en-hypotheek

Werken bij Obvion

Zoek je een frisse uitdaging? Misschien is Obvion de perfecte match!

Vacatures bij Obvion

We zoeken bij Obvion geregeld nieuwe collega's. Ons Recruitment Center zorgt voor de invulling van de vacatures. Maak kennis met het Recruitment Center en bekijk de actuele vacatures. Zien we jouw sollicitatie binnenkort tegemoet?

Ons recruitmentcenter, dat sinds 2015 bestaat, zoekt voor ons het juiste talent. Het juiste talent dat past bij de juiste job. Talent, dat gedreven is en zich inleeft in onze klant. Weten waar de behoefte van onze klant ligt, met een open blik, daar doen we het voor. Dat doen we niet alleen. Samen met de kracht van Manpower werken we aan het werven van nieuwe collega’s die zich thuis voelen bij Obvion en die iets extra’s brengen. Dat geldt zowel voor collega’s met een vast dienstverband alsook voor collega’s die een flexibel contract bij Obvion krijgen.

Hoe gaan wij om met je gegevens?

Als je solliciteert dan deel je gegevens met ons. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Meer hierover lees je in ons Privacy Statement voor sollicitanten.

Ons actuele vacatureaanbod

Webanalist

Ter opvolging van onze collega zijn wij op zoek naar een nieuwsgierige analyticus
Bekijk de volledige vacature

Medewerker Bijzonder Beheer

Een harde werker die klantpartnerschap hoog in het vaandel heeft staan.
Bekijk de volledige vacature

IT Auditor

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar twee ‘critical friends’
Bekijk de volledige vacature

Risk Control Partner CDD

Om het CDD team te ondersteunen in de uitvoering van de Risicomanagementcyclus zijn wij op zoek naar een kwaliteitsbewuste analyticus
Bekijk de volledige vacature

Acceptant/medewerker Regioteam

Ervaren, klantgerichte medewerker met oog voor kwaliteit en risico
Bekijk de volledige vacature

Procesmanager

Door interne doorstroom van een collega uit het team Procesmanagement zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en verbindende processpecialist
Bekijk de volledige vacature

Op 12 september tussen 16 uur en 20 uur

Wij verheugen wij ons erop om jou beter te leren kennen.

Een gevarieerd team van medewerkers, leidinggevenden en HR-consultants staat voor jou klaar. Zij vertellen je graag meer over de huidige vacatures, ons mooie bedrijf, de prettige bedrijfscultuur en de arbeidsvoorwaarden.

Er is volop gelegenheid om je vragen te stellen en een indruk te krijgen wat werken bij Obvion betekent. Je komt toch ook?!

Locatie:
Burgemeester de Hesselleplein 31 Heerlen