Echtscheiding of meeverbinden?

Echtscheiding of meeverbinden?

Bij Obvion nu echt met minder gedoe!

Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Bij ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid of meeverbinden spelen er bij de klant vaak de nodige emoties. Dat vraagt om een passende aanpak. Daar houden wij graag rekening mee en daarom zetten we in op een soepeler proces waarmee we vlot financiële rust willen bieden. Lees wat dit inhoudt!

Hoe wij financiele rust bieden

  • De manier van aanvragen gaat eenvoudiger en sneller met ons nieuwe interactieve aanvraagformulier.
  • Met een geoptimaliseerde stukkenlijst levert u meteen aan wat écht nodig is.
  • Soepeler proces en kortere doorlooptijden.
  • Onze OHA experts denken met u mee. U kunt hen benaderen om te sparren over de mogelijkheden voor uw klant of met vragen over reeds ingediende aanvragen.

De route bij OHA

In 10 kleine stappen doorloopt u het hele proces bij ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid. Hieronder een korte weergave. Met de oranje knop kunt u de uitgbreide versie downloaden, boordevol tips!

Download uitgebreide routekaart

Wist u dat?

Wij voor de klant ook wat informatie beschikbaar hebben, zodat ze een beetje weten wat ze kunnen verwachten? Deel dit gerust met uw klanten.

Naar klantinformatie bij scheiding

Naar klantinformatie bij overlijden

Voorwaarden op een rij

Iedere situatie is anders en heeft zijn eigen voorwaarden. Wijzigt de geldnemer bijvoorbeeld vanwege scheiding of vanwege overlijden? In het laatste geval rekenen wij bijvoorbeeld geen administratiekosten. We zetten de voorwaarden voor u op een rijtje.

Toon voorwaarden