Nieuwbouw

Nieuwbouw

Alle pluspunten van onze Woon Hypotheek op een rij

Ook uw nieuwbouw-klanten zitten goed bij Obvion

Let op! Geld lenen kost geld

Ook voor uw nieuwbouw-klanten biedt onze Woon Hypotheek een veelvoud aan mogelijkheden. Wat dacht u van de offertegeldigheid van 6 maanden, met de mogelijkheid deze met 6 maanden te verlengen? En dat zonder het betalen van verlengingskosten! Maar er is meer ...

Nieuw(s)bouw journaal

In deze speciale uitzending van ons nieuw(s)bouw journaal ontdekt u in slechts 1,5 minuut wat Obvion op gebied van nieuwbouw kan betekenen. Pssst: helemaal uitkijken, want het slot wilt u zeker niet missen.

Bekijk video
Bekijk video

De pluspunten voor nieuwbouw naast elkaar:

  • Offertegeldigheid van 6 + 6 maanden, zonder verlengingskosten
  • Overbruggingskrediet 100% van de overwaarde, ook bij niet-verkochte woning
  • Rentevergoeding bouwdepot gelijk aan de gemiddelde gewogen hypotheekrente (1ste jaar)
  • Duurzaamheidskorting op de hypotheekrente bij woningen met een energielabel van tenminste A+++ of een EPC van 0,4 of lager.
  • Diverse vormen van nieuwbouw mogelijk (CPO, zelfbouw, projectbouw)

Slimme tip bij oplopende bouwkosten

Stijgende materiaalprijzen en langere doorlooptijden zijn geen onbekend fenomeen in deze tijden. Steeds vaker zit hiervoor een extra kostenpost in de koop aannemingsovereenkomst. U doet er goed aan deze post al mee te nemen in uw financieringsopzet én aanvraag. Want wist u dat wij in geval van nieuwbouw én wanneer deze extra kostenpost niet meer dan 10% van de totale koopaanneemsom bedraagt, het direct meenemen in de beoordeling van de hypotheek? Én we dat bedrag dus voor de klant in een bouwdepot kunnen zetten? Zo heeft de klant dit budget al op voorhand gereserveerd en voorkomt u dat u in een latere fase een verhoging moet aanvragen. Die dan misschien wel niet meer past.

Geen verlengingskosten bij nieuwbouw

De offertegeldigheid bij nieuwbouw is 6 + 6 maanden. Hiervoor rekenen wij geen verlengingskosten. Denkt u er wel aan om het verlengingsformulier door de klant te laten ondertekenen? Dit ontvangt u bij het bindend aanbod en kunt u samen hiermee retour sturen.

Check acceptatiegids

Nog meer interessant nieuws voor u geselecteerd:

Duurzame korting

Interessant als uw klant's woning voldoet aan bepaalde norm van energiezuinigheid.

Een CPO-financiering regelen?

Duidelijke voorwaarden én acceptanten met kennis.

7 bouwdepot weetjes

Met deze 7 bouwdepot-weetjes van de Woon Hypotheek slaat u de plank niet mis.