corona maatregelen bij obvion

Corona update

Alles updates rondom (de impact van) het coronavirus voor u bij elkaar

Corona | alle updates op een rij

Het coronavirus heeft behoorlijke impact op ons allemaal en vraagt om maatregelen. We doen er alles aan om de impact op zoveel fronten te beperken en met u mee te denken. Op deze pagina informeren we u over allerlei relevante updates.

Updates per onderwerp

In deze onzekere tijden kunnen er regelmatig nieuwe maatregelen nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer wij ons beleid tijdelijk aanscherpen om klanten beter te bedienen in tijden van crisis. Hieronder vindt u per onderwerp de maatregelen of wijzigingen. Wanneer we nieuwe updates hebben, voegen we die hier toe. Bekijk deze pagina daarom regelmatig.

We passen ons beleid op enkele punten aan. Want samen met u willen we onze klanten zo goed mogelijk bedienen zodat zij ook in de toekomst onbezorgd kunnen blijven wonen.

Bekijk de beleidswijzigingen

Als inkomsten wegvallen, kunnen klanten tijdelijk extra financiële ruimte nodig hebben. Daarvoor biedt ook Obvion net als een aantal andere geldverstrekkers de mogelijkheid om onder voorwaarden drie maanden uitstel aan te vragen voor het betalen van de maandlasten voor een hypotheek. Laat uw klant indien nodig contact opnemen met een medewerker van onze afdeling Bijzonder Beheer via telefoonnummer: 088 1470 227.

We hebben voor klanten een overzicht van veelgestelde vragen over dit onderwerp gemaakt.

We hebben diverse maatregelen getroffen om het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. 

Bekijk de maatregelen

Samen zijn we sterk!

Schouder aan schouder proberen we samen met u deze moeilijke periode te overbruggen. Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met uw accountmanager of uw regioteam via 088 1470 100.


Stay safe!