Afbeelding-financien-en-hypotheek

Samenwerken met Obvion?

Profiteer van services die het jou en je klanten makkelijker maken

Waarom met Obvion samenwerken?

Wij vinden dat onafhankelijk advies, het beste advies is. Daarom kiezen wij vol overtuiging voor het intermediair als onze partner.

Eerlijk, sámen en voor de lange termijn! Wij zijn 100% dochter van de Rabobank en werken continue aan het verbeteren van onze producten met meer snelheid, duidelijkheid en gemak. Sluit je bij ons aan?

Waarom Obvion?

Wij zijn oplossingsgericht en denken graag met je mee. Voor verschillende klant- inkomens- en onderpandsituaties hebben wij oplossingen gestandaardiseerd, zodat jouw klant moeiteloos het acceptatieproces kan doorlopen. Onze services maken het makkelijker voor jou en je klanten:

  • Wij passen de hypotheekrente automatisch aan als je klant in een lagere tariefgroep valt
  • Ons overbruggingskrediet is 100% LTV
  • Wij bieden na passeren een vergoeding van 250 euro voor toetsinkomen zelfstandigen

Alles op rij

Wij snappen dat jij van veel geldverstrekkers de voorwaarden moet onthouden, daarom hebben we deze handige product- en acceptatiekaart voor jou gemaakt met daarop onze belangrijkste productfeatures en acceptatievoorwaarden. Makkelijk te printen en op te hangen.  

Check de productkaart

De perfecte match

Wij werken graag samen met adviseurs die bewust bezig zijn met zaken als nazorg, die de kwaliteit van hun adviesrapport altijd toetsen en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Herken je je hierin? Vraag dan direct online een aanstelling aan door het invullen van de SamenwerkScan.

Vul de SamenwerkScan in

<< Terug naar de vorige pagina