Let's get digital

Let's get digital

De saldo-opgave digitaal beschikbaar in MijnObvion

Saldo-opgave 2018: let's get digital

Ja hoor, de belastingaangifte staat weer voor de deur. Dat betekent jaaropgaven verzamelen! Die van jouw hypotheek (wij noemen dat saldo-opgave) staat voor je klaar in MijnObvion. Lees er alles over!

Met de saldo-opgave van 2018 geven we gehoor aan jullie oproep: let’s get digital! Iedereen krijgt de saldo-opgave daarom vanaf dit jaar digitaal via MijnObvion.

Een digitale saldo-opgave is

  • Direct beschikbaar, met historie tot wel 7 jaar terug
  • Veilig opgeslagen in jouw persoonlijke omgeving
  • Duurzaam (want we gebruiken minder papier)

'Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel'
Gelukkig heeft de Belastingdienst al veel voor je ingevuld op basis van de hypotheekgegevens die wij hebben aangeleverd. Zo hoef jij het alleen nog maar te checken, wel zo makkelijk.

Let op! Als je nu inlogt op MijnObvion zie je soms de melding ‘Technische fout!’ Deze storing is bekend en we werken aan een oplossing. Sorry! Probeer het s.v.p. later nog een keer.

Waar in MijnObvion zit de saldo-opgave?

Na inloggen vind je de saldo-opgave onder het kopje ‘Documenten’. Zie het laptopscherm hiernaast.

Log in @ MijnObvion

Meer vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog meer vragen hebt, bijvoorbeeld over de inhoud van de saldo-opgave, het inloggen in MijnObvion of het aanmaken van een account. Of misschien lukt het inloggen even niet. Geen nood, we hebben ze allemaal voor je verzameld:

Bekijk veelgestelde vragen over saldo-opgave

Bekijk veelgestelde vragen over MijnObvion

Afbeelding-Inloggen-MijnObvion

Nog geen MijnObvion account? Je regelt het binnen 2 minuten zelf!

Maak account aan >>

Tip bij downloaden!

Wij snappen dat je de saldo-opgave misschien graag in het weekend wilt downloaden. Dat kan prima. Houd er alleen rekening mee dat er in sommige weekenden noodzakelijk onderhoud is gepland waardoor je de saldo-opgave niet kunt bekijken. Wanneer:

-  16 & 17 februari, 16 & 17 maart, 13 &14 april: in deze weekenden van zaterdag 17:00 uur tot zondag 17:00 uur geen saldo-opgave beschikbaar.
- 10 & 24 februari, 10 & 24 maart, 7 & 22 april: van 09:00 tot 17.00 uur geen saldo-opgave beschikbaar.